Producten bestellen 
Stafstaal
Balkstaal
Platen
Beton- en bouwstaal

Uw staalbedrijf, groothandel in staal en aanverwante producten

Geertsema Staal is uw staalbedrijf. Bij onze groothandel in staal en aanverwanten staat service centraal: wij leveren alle kwaliteiten staalproducten, aluminium, rvs en glasvezelversterkte kunststof producten die u wenst - waar, wanneer en hoe u maar wilt. Als flexibele en klantgerichte organisatie denken wij graag met u mee. Dankzij de enorme voorraad van meer dan 2 miljoen kilo in eigen magazijn, onze flexibele organisatie met korte lijnen en ons eigen vrachtwagenpark met autolaadkraan leveren wij snel en is onze service betrouwbaar.

Bekijk ons assortiment


Flexibele service en snelle levering van staal, rvs en aluminium uit complete, hoogwaardige voorraad in eigen magazijn.

Wij zijn aangesloten bij:

Compleet in vele kwaliteiten en afmetingen staal, rvs en aluminium

Geertsema Staal levert diverse kwaliteiten en afmetingen stalen, rvs en aluminium grondstoffen en producten tegen concurrerende prijzen. Bij ons vindt u alle staal, rvs en aluminium dat u nodig hebt. Op onze complete en hoogwaardige voorraad kunt vertrouwen als op uw eigen gereedschapskist. Geertsema Staal bedient al meer dan 140 jaar een zeer diverse en trouwe klantenkring. Wij zijn flexibel en klantgericht: uw werk is onze inspiratie om ons assortiment continu te verbeteren en uit te breiden. Als garantie van kwaliteit beschikken wij en zijn onze producten voorzien van diverse certificeringen.

Onze klantgerichte service

Wij onderscheiden ons in service op alle fronten. Zo kunnen wij desgewenst verpakt leveren en kunnen wij uw stalen balken en profielen ook op lengte en in verstek zagen.  Kunt u niet kunnen vinden wat u zoekt? Ook als u zeer specifieke vragen of wensen hebt, helpen onze verkoopmedewerkers u graag verder. Neem telefonisch contact op, kom naar onze vestiging in Winschoten of stel uw vragen via WhatsApp. Wij werken nauw samen met onze zusterbedrijven binnen de O. de Leeuw Groep. Wij kennen hun voorraad en zij ondersteunen ons met brede kennis. Ook verwijzen wij u graag door naar onze partners voor snelle levering in andere regio’s.

snel & bereikbaar

Snelle levering staat bij ons voorop. Want wij weten hoe belangrijk onze producten kunnen zijn voor de processen en het dagelijks werk binnen uw bedrijf. Daarom beloven wij: voor 15.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Met ons eigen vrachtwagenpark met autolaadkraan kunnen wij uit brede en diepe voorraad in eigen magazijn, inclusief gestraald en gemenied en grote pakvoorraad flenzen en fittingen uw bestelling van klein tot groot overal in Noordoost-Nederland bezorgen. Ook kunt u uw materialen zelf afhalen op onze uitstekend bereikbare vestiging in Winschoten, waar de interne routing optimaal is ingericht voor afhalen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Geertsema Staal wil bijdragen aan een betere wereld, voor nu en in de toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen - het runnen van ons bedrijf met oog voor mensen en de wereld om ons heen - is voor ons vanzelfsprekend. Bij alles wat wij doen, ligt onze focus op veiligheid, duurzaamheid en energiebesparing.

Staal producten bestellen 

Innovaties & Nieuws

Persbericht: 150-jarig jubileum Geertsema Staal

Persbericht: 150-jarig jubileum Geertsema Staal

 
Bekijk alle innovaties en nieuws 

Wat onze klanten zeggen

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en innovaties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief