Like ons op Facebook - Geertsema Staal BV Winschoten Volg ons op Twitter - Geertsema Staal BV Winschoten Connect op Linkedin - Geertsema Staal BV Winschoten Volg ons op Google+ - Geertsema Staal BV Winschoten
Homepage - Geertsema Staal BV Winschoten
Menu

Menu

25-05-2017 en 26-05-2017 zijn wij gesloten. - Geertsema Staal BV Winschoten

25-05-2017 en 26-05-2017 zijn wij gesloten.

vanaf maandag 29 mei staat ons team weer voor u klaar!...Lees meer »

Nieuwsbrief maart / april - Geertsema Staal BV Winschoten

Nieuwsbrief maart / april

Roosters en Traptreden Onlangs heeft Geertsema Staal haar assortiment roosters en traptreden verder uitgebreid. Onze nieuwe voorraad standaard formaten kunt u vinden in onze nieuwe productfolder, te downloaden via onze website: www.geertsema-staal.nl. Naast de standaard formaten kunnen wij ook roosters en traptreden op maat leveren volgens uw specificatie, vraag onze verkopers naar de mogelijkheden ! I.s.m. Hoogma Webdesign wordt momenteel gewerkt aan de ontwikkeling van een speciale webshop ...Lees meer »

Nieuwe vrachtwagen Geertsema Staal ! - Geertsema Staal BV Winschoten

Nieuwe vrachtwagen Geertsema Staal !

In de bouwvak hebben wij met trots onze nieuwste aanwinst in bedrijf genomen. Deze nagelnieuwe combinatie truck - oplegger is uitgevoerd met een robuuste en veelzijdige autolaadkraan voor laden en lossen. Daarnaast hebben wij onze bestaande trailer ook voorzien van dezelfde kraan. Hiermee kan Geertsema Staal u net dat beetje meer logistieke service verlenen dat voor u zo belangrijk kan zijn. Plaats uw bestelling vandaag nog, onze vrachtwagens staan voor u klaar ! TIV Hardenberg Op 6,7 en 8 sep...Lees meer »

Geertsema Staal ISO gecertificeerd - Geertsema Staal BV Winschoten

Geertsema Staal ISO gecertificeerd

Van oudsher staat kwaliteit van product en dienstverlening hoog in het vaandel bij Geertsema Staal. In onze missie om kwaliteit voortdurend te verbeteren, hebben wij eind 2015 besloten om het ISO 9001 certificaat te behalen. Na een gedegen voorbereiding en interne audits door het Certificatiebureau CGD kunnen wij met trots mededelen dat Geertsema Staal als één van de eerste staalhandelaren in Nederland volledig ISO gecertificeerd is volgens de nieuwe norm ISO 9001/2015. Hiermee garanderen wij...Lees meer »

NIEUWSBRIEF - Geertsema Staal BV Winschoten

NIEUWSBRIEF

Zomeractie ER ZIT MUZIEK IN GEERTSEMA STAAL ! Wist u dat Geertsema Staal over een uitgebreid assortiment RVS, Aluminium, Blank Staal en Buiscomponenten beschikt ? Plaats nu uw bestelling voor één van deze productgroepen ( of een combinatie daarvan ) en ontvang deze mooie Geertsema Blue Tooth Box voor uw mobiele telefoon geheel gratis ! Handig voor straks mee op vakantie of gewoon bij u thuis. Voor deze actie geldt op=op dus plaats op tijd uw bestelling. Minimale orderwaarde 500,- Euro ex BT...Lees meer »

Missie ambitie kernwaarden stakeholders - Geertsema Staal BV Winschoten

Missie ambitie kernwaarden stakeholders

Geertsema staal draagt de visie van de holding uit: “O. de Leeuw wil met haar kennis van producten, markten en logistieke processen een belangrijke en duurzame schakel zijn in de distributieketen van fabrikant tot eindgebruiker. Enerzijds door klanten te ontzorgen bij hun activiteiten. Anderzijds door leveranciers een efficiënte manier te bieden om hun producten te distribueren”. Onze voornaamste ambitie is om aan de vraag van klanten en markten te kunnen voldoen, zowel nu als in de toekom...Lees meer »

Aankondiging prijsverhogingen - Geertsema Staal BV Winschoten

Aankondiging prijsverhogingen

Geachte relatie, Zoals u wellicht ook uit andere bronnen heeft vernomen, zien wij een explosieve stijging in de staalprijzen. Dit is onder andere te wijten aan een forse stijging van de schrootprijzen, minder importen vanuit China door importbeperkende maatregelen vanuit de EU en het vollopen van de productiecapaciteit bij diverse staalfabrikanten. Een gevolg van deze ontwikkeling is dat er fabrieken zijn die (tijdelijk) uit de markt gaan en geen prijzen afgeven of uitsluitend werken met dagpr...Lees meer »

Materiaal voor Wildlands Emmen - Geertsema Staal BV Winschoten

Materiaal voor Wildlands Emmen

Materiaal Klasse A buizen en buiskoppelstukken voor het bavianenverblijf geleverd door Geertsema Staal....Lees meer »

Ontwikkeling staalmarkt - Geertsema Staal BV Winschoten

Ontwikkeling staalmarkt

De huidige situatie in de staalwereld met betrekking tot prijzen en de beschikbaarheid is erg onzeker. Daar waar we eind maart al een forse stijging van circa € 40,- / per ton constateerden blijft deze stijging doorzetten. Een bijkomend gegeven is dat veel fabrieken uit de markt gaan en geen prijzen meer afgeven. Dit wijst erop dat de reeds afgegeven prijzen wederom verder kunnen stijgen. Graag willen wij u erop wijzen dat de door ons uitgebrachte offertes dagprijzen bevatten met een maximale...Lees meer »

Nieuwe kranen - Geertsema Staal BV Winschoten

Nieuwe kranen

Afgelopen zaterdag 23 april was het D-Day in het magazijn van Geertsema Staal. Na een zorgvuldig uitgewerkte planning zijn er deze dag twee nieuwe bovenloopkranen geplaatst en is aan de overige vier kranen uitvoerig onderhoud gepleegd. De twee nieuwe kranen zijn voorzien van de laatste technische snufjes zodat wij onze klanten en leveranciers nog sneller en veiliger kunnen laden en lossen....Lees meer »

Wij verwachten medio 2016 volledig ISO gecertificeerd te zijn - Geertsema Staal BV Winschoten

Wij verwachten medio 2016 volledig ISO gecertificeerd te zijn

In onze missie om onze kwaliteit voortdurend te verbeteren, hebben wij eind 2015 besloten om ook het ISO 9001 certificaat te behalen. Hoewel wij al lange tijd volgens strikte kwaliteitsnormen werken, is dit een logische stap om de kwaliteit van onze service en staalproducten te waarborgen. Het concept kwaliteitshandboek is inmiddels gereed en de eerste audit staat maandag 18 april gepland....Lees meer »

Prijswijzigingen staalmarkt - Geertsema Staal BV Winschoten

Prijswijzigingen staalmarkt

Geachte relatie, Er is een einde gekomen aan een lange periode van prijsdalingen en stabilisatie op de staalmarkt. Door importheffingen die ingesteld zijn voor materialen uit China en Rusland, de aantrekkende economie en het terugdringen van overcapaciteit bij de Europese staalproducenten, worden wij geconfronteerd met prijsverhogingen van staal. Deze verhogingen variëren van € 3.00 tot € 6.00 per 100 kg. Wij zijn daarom genoodzaakt met ingang van 29 maart onze prijzen voor stafstaal, p...Lees meer »

Feest en sluitingsdagen april en mei 2016 - Geertsema Staal BV Winschoten

Feest en sluitingsdagen april en mei 2016

Woensdag 27 april: Koningsdag Donderdag 5 mei: Hemelvaart Vrijdag 6 mei Maandag 16 mei: 2e Pinksterdag...Lees meer »

Snelle levering - Geertsema Staal BV Winschoten

Snelle levering

Geertsema Staal is toegewijd aan snelle levering. Voor 15.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd. Of het nou grote of kleine materialen zijn, wij zorgen dat u binnen 24 uur heeft u wat u nodig heeft. U kunt het zelf ook direct ophalen uit onze ruime voorraad. We zijn goed bereikbaar en onze interne routing is optimaal ingericht voor afhalen....Lees meer »

Flenzen - Geertsema Staal BV Winschoten

Flenzen

Geertsema Staal heeft een groot aanbod in DIN en ASA flenzen in verschillende kwaliteiten, diameters, gewichten en afmetingen. Wij kunnen snel leveren wat u nodig heeft. Certificaten kunnen meteen worden meegeleverd. Zit de juiste maat er niet tussen? Onze verkoopafdeling kijkt samen met u naar de mogelijkheden om toch binnen afzienbare tijd aan uw vraag te kunnen voldoen....Lees meer »

De Staalleverancier van Noord Nederland - Geertsema Staal BV Winschoten

De Staalleverancier van Noord Nederland

Geertsema Staal is de Staalleverancier van Noord Nederland. Wij beschikken over een ruime voorraad zodat wij onze klanten altijd van dienst kunnen zijn. Mocht u toch niet vinden wat u zoekt, overleg dan met onze verkoopafdeling. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en helpen u graag, ook met maatwerkvragen. Hieronder even een greep uit ons assortiment: * Buizen / Profielbuizen * Buiscomponenten * Flenzen / Fittingen * RVS/ Roestvaststaal * Roosters * Aluminium We zijn toegewijd aan snelle leverin...Lees meer »

De hoogste tijd voor digitale facturatie ! - Geertsema Staal BV Winschoten

De hoogste tijd voor digitale facturatie !

Als milieubewuste organisatie willen wij ons papierverbruik graag tot een minimum beperken. Ontvangt u nog papieren facturen van ons ? Stap dan over op digitale facturatie en ontvang deze fraaie Geertsema wandklok geheel gratis ! Handig voor in uw bedrijfskantine of op kantoor. Geef uw bedrijfsnaam en relevant mailadres z.s.m. door aan onze verkopers want voor deze actie geldt: op=op!!...Lees meer »

Uitbreiding assortiment Platen - Geertsema Staal BV Winschoten

Uitbreiding assortiment Platen

Om aan de toenemende vraag naar weervast materiaal te kunnen voldoen hebben wij ons assortiment onlangs uitgebreid met Corten A platen. Cor-Ten staal (ook wel weervast staal genaamd) is dè keuze indien u op zoek bent naar een staalsoort die zonder oppervlaktebehandeling ingezet kan worden en toch beschermd is tegen aantasting door omgevingscorrosie.  De chemische samenstelling zorgt ervoor dat het oppervlak door blootstelling aan vocht en lucht een roestbruine laag krijgt. Deze zeer dichte o...Lees meer »

O. de Leeuw B.V. 120 jaar Hofleverancier - Geertsema Staal BV Winschoten

O. de Leeuw B.V. 120 jaar Hofleverancier

Als onderdeel van O. de Leeuw B.V. zijn wij trots om te melden dat O. de Leeuw B.V. al 120 jaar het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ mag voeren. De O. de Leeuwgroep bestaat uit een zestal technische- en staalgroothandelsondernemingen gevestigd in Noord en Oost Nederland, die fungeren als toeleverancier voor de bouw, de metaalsector en de industrie....Lees meer »

Laatste nieuws

Missie ambitie kernwaarden stakeholders - Geertsema Staal BV Winschoten

Missie ambitie kernwaarden stakeholders

Geertsema staal draagt de visie van de holding uit: “O. de Leeuw wil met haar kennis van producten, markten en logistieke processen een belangrijke en duurzame schakel zijn in de distributieketen van fabrikant tot eindgebruiker. Enerzijds door klanten te ontzorgen bij hun activiteiten. Anderzijds

lees verder

Aangesloten bij

NEN EN-1090/CE-markering - Geertsema Staal BV Winschoten
Bouwen met Staal - Geertsema Staal BV Winschoten
De Staalfederatie - Geertsema Staal BV Winschoten