Like ons op Facebook - Geertsema Staal BV Winschoten Volg ons op Twitter - Geertsema Staal BV Winschoten Connect op Linkedin - Geertsema Staal BV Winschoten Volg ons op Google+ - Geertsema Staal BV Winschoten
Homepage - Geertsema Staal BV Winschoten
Menu

Menu

O. de Leeuw Groep zet duurzame stappen binnen het MVO-beleid - Geertsema Staal BV Winschoten

O. de Leeuw Groep zet duurzame stappen binnen het MVO-beleid

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn kernwaarden van de O. de Leeuw Groep en maken al geruime tijd een belangrijk deel van de ondernemingsstrategie uit. De groep heeft daar diverse bijbehorende duurzame stappen gezet en zal op dit gebied verder ontwikkelen. 
Zonnepanelen, Solatubes en LED verlichting Binnen de groep zal een aantal bedrijven in 2019 zijn eigen groene stroom opwekken. Zo heeft Leeuwtechniek medio april 2019 ruim 300 pv-panelen laten plaatsen en ook worden er ...Lees meer »

Staalfederatie ontvangt predicaat Koninklijk - Geertsema Staal BV Winschoten

Staalfederatie ontvangt predicaat Koninklijk

De dit jaar 100 jaar bestaande Staalfederatie Nederland heeft het predicaat Koninklijk gekregen. De bij het predicaat behorende oorkonde werd tijdens de viering van het 100-jarig bestaan aan de voorzitter van de Koninklijke Staalfederatie, de heer Hans Hilbrands, overhandigd door commissaris van de Koning van de provincie Utrecht mr. J.H. Oosters. Met het Koninklijk predicaat wordt het belang van de Koninklijke Staalfederatie Nederland en haar leden onderkend. De Staalfederatie Nederland is een...Lees meer »

Geertsema Staal ISO gecertificeerd - Geertsema Staal BV Winschoten

Geertsema Staal ISO gecertificeerd

Van oudsher staat kwaliteit van product en dienstverlening hoog in het vaandel bij Geertsema Staal. In onze missie om kwaliteit voortdurend te verbeteren, hebben wij eind 2015 besloten om het ISO 9001 certificaat te behalen. Na een gedegen voorbereiding en interne audits door het Certificatiebureau CGD kunnen wij met trots mededelen dat Geertsema Staal als één van de eerste staalhandelaren in Nederland volledig ISO gecertificeerd is volgens de nieuwe norm ISO 9001/2015. Hiermee garanderen wij...Lees meer »

Missie ambitie kernwaarden stakeholders - Geertsema Staal BV Winschoten

Missie ambitie kernwaarden stakeholders

Geertsema staal draagt de visie van de holding uit: “O. de Leeuw wil met haar kennis van producten, markten en logistieke processen een belangrijke en duurzame schakel zijn in de distributieketen van fabrikant tot eindgebruiker. Enerzijds door klanten te ontzorgen bij hun activiteiten. Anderzijds door leveranciers een efficiënte manier te bieden om hun producten te distribueren”. Onze voornaamste ambitie is om aan de vraag van klanten en markten te kunnen voldoen, zowel nu als in de toekom...Lees meer »

Snelle levering - Geertsema Staal BV Winschoten

Snelle levering

Geertsema Staal is toegewijd aan snelle levering. Voor 15.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd. Of het nou grote of kleine materialen zijn, wij zorgen dat u binnen 24 uur heeft u wat u nodig heeft. U kunt het zelf ook direct ophalen uit onze ruime voorraad. We zijn goed bereikbaar en onze interne routing is optimaal ingericht voor afhalen....Lees meer »

De Staalleverancier van Noord Nederland - Geertsema Staal BV Winschoten

De Staalleverancier van Noord Nederland

Geertsema Staal is de Staalleverancier van Noord Nederland. Wij beschikken over een ruime voorraad zodat wij onze klanten altijd van dienst kunnen zijn. Mocht u toch niet vinden wat u zoekt, overleg dan met onze verkoopafdeling. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en helpen u graag, ook met maatwerkvragen. Hieronder even een greep uit ons assortiment: * Buizen / Profielbuizen * Buiscomponenten * Flenzen / Fittingen * RVS/ Roestvaststaal * Roosters * Aluminium We zijn toegewijd aan snelle leverin...Lees meer »

O. de Leeuw B.V. 120 jaar Hofleverancier - Geertsema Staal BV Winschoten

O. de Leeuw B.V. 120 jaar Hofleverancier

Als onderdeel van O. de Leeuw B.V. zijn wij trots om te melden dat O. de Leeuw B.V. al 120 jaar het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ mag voeren. De O. de Leeuwgroep bestaat uit een zestal technische- en staalgroothandelsondernemingen gevestigd in Noord en Oost Nederland, die fungeren als toeleverancier voor de bouw, de metaalsector en de industrie....Lees meer »

Laatste nieuws

Missie ambitie kernwaarden stakeholders - Geertsema Staal BV Winschoten

Missie ambitie kernwaarden stakeholders

Geertsema staal draagt de visie van de holding uit: “O. de Leeuw wil met haar kennis van producten, markten en logistieke processen een belangrijke en duurzame schakel zijn in de distributieketen van fabrikant tot eindgebruiker. Enerzijds door klanten te ontzorgen bij hun activiteiten. Anderzijds

lees verder

Aangesloten bij

NEN EN-1090/CE-markering - Geertsema Staal BV Winschoten
Bouwen met Staal - Geertsema Staal BV Winschoten
De Staalfederatie - Geertsema Staal BV Winschoten