Pakkingring

Wij leveren alle soorten pakkingringen: rubberen flensafdichtingen voor het gas- en vloeistofdicht maken van buiskoppelingen door middel van flenzen. Wij leveren flenspakkingen in combinatie met een breed assortiment flenzen direct uit voorraad. Ook kunt u bij ons terecht voor alle overige buiskoppelstukken en fittingen die u nodig hebt. 

€ 00,00 excl. BTW
In winkelmandje Offerte aanvragen
  • Vandaag voor 15:00 besteld, morgen geleverd
  • Afhalen op locatie Winschoten mogelijk
  • Verpakte levering is mogelijk
  • Grote magazijnvoorraad

Pakkingringen DIN of ANSI gecertificeerd

Al onze flenzen, buiskoppelstukken en pakkingringen zijn gecertificeerd om te werken volgens de DIN- of ANSI-normen. Bij het werken volgens ANSI-norm geven wij maten van flensafdichtingen standaard weer in inches, bij DIN-normen gebeurt dat in millimeters.

Snelle levering flenspakkingen

Geertsema Staal onderscheidt zich in razendsnelle levering en leverbetrouwbaarheid. Bestelt u vandaag voor 15.00 uur, dan krijgt u morgen geleverd in heel Noordoost-Nederland, mits uit eigen magazijnvoorraad leverbaar. Met onze eigen wagenpark leveren wij bestellingen van klein tot groot op elke gewenste locatie. 

Gunstige prijzen rubberen pakkingringen

Onze prijsstelling is zeer gunstig, u vindt de prijzen in onze webshop. Voor grootschalige, projectmatige levering brengen wij graag een offerte uit. Wij kunnen voordelig leveren dankzij de doordachte kostenstructuur van onze platte organisatie. Daarnaast profiteren wij van schaalvoordelen op inkoop van rubberen pakkingringen omdat wij gezamenlijk inkopen met onze zusterbedrijven binnen de O. de Leeuw Groep.

Bestelling of advies over rubberen flenspakkingen

Wilt u rubberen flenspakkingen bestellen? Bestel snel via onze webshop. Wilt u een medewerker spreken, bijvoorbeeld omdat u vragen hebt of advies wilt? De lijnen met onze specialisten zijn kort. Via telefoon, e-mail of WhatAapp staan onze klanten direct in contact met medewerkers met kennis van zaken. 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en innovaties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief