Onze certificeringen en certificaten

ISO 9001

ISO 9001 is een wereldwijd erkende normering op het gebied van kwaliteitsmanagement. Als een van de eerste staalbedrijven van Nederland behaalden wij deze certificering. Hiermee garanderen wij dat onze processen en diensten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Het biedt onze klanten de garantie dat onze producten en diensten voldoen aan alle behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten en andere belanghebbenden. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen wij  continue verbetering van kwaliteit, zoals omschreven in onze missie en visie.

NEN-EN-10204 3.1 certificaat

Wij leveren producten met 3.1 certificaat. Aan de hand van de mechanische en chemische eigenschappen in het certificaat is te bepalen hoe het materiaal het beste verwerkt kan worden.

NEN-EN-10204 3.2 certificaat

Onze leverancier verklaart dat de geleverde producten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Het 3.2 certificaat waarborgt de kwaliteit en veiligheid van de materialen door de hele toeleveringsketen heen. Daarnaast maakt het certificaat de gebruikte materialen traceerbaar. Op het certificaat staan zaken als staalsoort, afmetingen, chemische en mechanische waardes en heat/melt-nummers.

FPC-certificeringen

Voor koudvervaardigde gelaste buisprofielen voor constructiedoeleinden van ongelegeerde en fijnkorrelige staalsoorten beschikken wij over FPC op basis van EN 10219-1. Voor warmgewalste producten van constructiestaal beschikken wij over de FPC-certificering op basis van EN 10025-1.

CE-markering

Onze producten zijn voorzien van CE-markering. Hiermee verklaren wij dat de producten voldoen aan alle eisen die de relevante productnormen eraan stellen.

Advies nodig over een product of gewoon een vraag?

Neem gemakkelijk vrijblijvend contact met ons op

Direct contact opnemen

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en innovaties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief