Gepubliceerd op:

Dita Korte, administratief medewerker

 

naam: Dita Korte

woonplaats: Winschoten

leeftijd: 54 jaar

functie: administratief medewerkster


Wat doe jij precies bij Geertsema Staal?

“Gaat het over geldzaken, dan krijgen klanten mij aan de lijn. Want als administratief medewerkster verzorg ik de debiteurenbewaking. Daarnaast houd ik me bezig met het verwerken van inkooporders.”

Hoe ben je hier zo terecht gekomen? 

“Nadat ik mijn secretariële opleiding aan de meao afrondde, kwam ik een vacature bij Geertsema Staal tegen voor orderverwerking op de afdeling expeditie. Ik solliciteerde en werd aangenomen. Na een tijdje ging ik aan de slag in de verkoopondersteuning en een jaar of tien geleden vroeg collega Richard van Klaveren mij of ik de afdeling administratie wilde komen versterken.”

Hoe lang werk je hier inmiddels?

“Al 35 jaar Ik heb het hier erg naar mijn zin, onder meer vanwege de gemoedelijk sfeer binnen ons bedrijf. Iedereen kan hier zichzelf zijn. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.”

Wat vind je belangrijk in je werk?

“Wij maken ons sterk voor langdurige klantrelaties. Daarom vind ik het belangrijk om bij klantcontacten over geldzaken altijd in gesprek te blijven. Verder is nauwkeurig werken van groot belang bij mijn administratieve werkzaamheden. Zo draag ik eraan bij om ons bedrijf financieel gezond te houden.”

Wat doe je zoal als je niet aan het werk bent?

“Dan ben ik graag lekker in huis aan de slag. Onze kinderen Julian en Dagmar zijn inmiddelsvolwassen , wat mij meer tijd en ruimte geeft om te lezen of met mijn man Albert aan de wandel te gaan. Ook reizen we graag.”

Ontmoet Dita Korte

Bekijk ook

Persbericht: 150-jarig jubileum Geertsema Staal

Persbericht: 150-jarig jubileum Geertsema Staal

 
Ontmoet Nanda Bleeker

Ontmoet Nanda Bleeker

 
Ontmoet Evelien Bakker

Ontmoet Evelien Bakker

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en innovaties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief