Terug naar Innovaties en Nieuws

Ontmoet Evelien Bakker

Gepubliceerd op:

Evelien Bakker, interieurverzorgster

 

naam: Evelien Bakker

woonplaats: Beerta

leeftijd: 58 jaar

functie: interieurverzorgster

Wat doe jij precies bij Geertsema Staal?

“Als interieurverzorgster zorg ik ervoor dat het kantoor spic-en-span blijft. Elke werkdag ben ik hier in de ochtenduren een paar uur te vinden.”

Hoe ben je hier zo terecht gekomen?

 “Mijn echtgenoot Gerard werkt al 32 jaar in het magazijn van Geertsema Staal. Toen er in 2007 een vacature vrijkwam, hoorde ik dat van hem. Ik werkte destijds als schoonmaakster in het Sint Lucasziekenhuis in Winschoten. Mooi werk hoor, maar altijd ‘s avonds. Als Gerard vrij was, moest ik aan het werk. Dat vond ik niet leuk meer. Daarom besloot ik hier te solliciteren.”

Wat vind je belangrijk in je werk?

“Voor een aangename werkomgeving is het belangrijk dat de boel fris en fruitig is. Ik zorg ervoor dat de werkvloer er schoon en opgeruimd uitziet, zodat iedereen hier in een gezonde en frisse werkomgeving aan de slag kan. Voor mezelf vind ik het belangrijk om de lol in mijn werk te houden. En dat lukt prima bij Geertsema Staal. Ik ben eigen baas, heb de vrijheid om helemaal zelf te regelen hoe ik mijn werk doe. De werksfeer is hier uitstekend, iedereen is gelijk. We gaan leuk met elkaar om, ik ga graag even gezellig met de jongens koffiedrinken.”

Wat doe je zoal als je niet aan het werk bent?

“Gerard en ik hebben twee volwassen zonen. Die zijn beiden inmiddels getrouwd. We hebben twee leuke schoondochters met wie ik graag gezellig aan de wandel ga. Verder hebben we twee kleinkinderen van 2 en 5 jaar, ik vind het hartstikke leuk om op te passen. Ook ga ik graag wat leuks doen met vriendinnen, lekker shoppen bijvoorbeeld.”

Ontmoet Evelien Bakker

Bekijk ook

Persbericht: 150-jarig jubileum Geertsema Staal

Persbericht: 150-jarig jubileum Geertsema Staal

 
Ontmoet Nanda Bleeker

Ontmoet Nanda Bleeker

 
Ontmoet Dita Korte

Ontmoet Dita Korte

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en innovaties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief