Terug naar Innovaties en Nieuws

Ontmoet Nanda Bleeker

Gepubliceerd op:

Nanda Bleeker, certificatenbeheerder

 

naam: Nanda Bleeker

woonplaats: Scheemda

leeftijd: 51 jaar

functie: certificatenbeheerder


Wat doe jij precies bij Geertsema Staal?

“In verband met onder meer veiligheid, aansprakelijkheid en regelgeving gelden er certificeringsvereisten voor bepaalde producten. Ik zorg ervoor dat de juiste certificaten bij de bestellingen worden geleverd. Verder werk ik aan de ontwikkeling van een computersysteem met registratie van de certificeringen van al onze leveranciers. Door dit allemaal te ordenen en automatiseren wordt het leveren van de vereiste en gewenste certificeringen in de toekomst eenvoudiger.”

Hoe ben je hier zo terecht gekomen?

 “Tot ongeveer een jaar geleden deed ik iets totaal anders: ik werkte in de recreatiesector op Ameland. Vanwege privé-omstandigheden keerde ik terug naar de regio waar ik opgroeide en hier zocht ik een baan. In de recreatie was hier weinig te vinden wat mij aansprak en zo kwam ik via het uitzendbureau terecht in de functie van certificatenbeheerder bij Geertsema Staal.”

Wat vind je belangrijk in je werk?

“Het werk dat ik hier doe lijkt in eerste oogopslag totaal anders dan het werk in de recreatie op de Waddeneilanden. Maar toch zie ik overeenkomsten. Zo staat in de recreatiebranche service- en klantgerichtheid voorop. En dat is eigenlijk ook waarmee ik mij hier bezighoud: ervoor zorgen dat onze klanten krijgen wat ze wensen. Verder vind ik het leuk om mee te helpen bij het organiseren van beursdeelnames, dat sluit goed aan op mijn expertise. Ik ben heel sociaal ingesteld en gevoelig voor sfeer, dat wil ik ook inbrengen op mijn werk in deze ‘mannenwereld’.”

Wat doe je zoal als je niet aan het werk bent?

“Zoals ik zei ben ik als persoon erg gevoelig voor sfeer. Daarom vind ik het heerlijk om het thuis gezellig te maken. Ik houd van lekkere dingen bakken en ben gek op bloemen, vooral dahlia’s.”

 

 

Ontmoet Nanda Bleeker

Bekijk ook

Persbericht: 150-jarig jubileum Geertsema Staal

Persbericht: 150-jarig jubileum Geertsema Staal

 
Ontmoet Evelien Bakker

Ontmoet Evelien Bakker

 
Ontmoet Dita Korte

Ontmoet Dita Korte

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en innovaties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief