Terug naar Innovaties en Nieuws

Ontmoet Tessa Keizer

Gepubliceerd op:

Tessa Keizer, verkoper binnendienst

 

naam: Tessa Keizer

woonplaats: Scheemda

leeftijd: 25 jaar

functie: verkoper binnendienst

Wat doe jij precies bij Geertsema Staal?

“Als medewerker verkoop binnendienst maak ik offertes en schiet ik orders in. Ik onderhoud klantcontacten over praktische zaken. Wie belt om materialen te bestellen, kan mij aan de telefoon krijgen. Dan neem ik de bestelling of offerteaanvraag op en wikkel deze af.”

Hoe ben je hier zo terecht gekomen?

“Voor mijn studie International Business & Languages aan de Hanzehogeschool in Groningen liep ik stage bij Geertsema Staal. Voor mijn afstudeerscriptie deed ik binnen dit bedrijf onderzoek naar de afzetmogelijkheden in Duitsland. Toen ik mijn opleiding had afgerond, zaten we net middenin coronatijd. Op dat moment was het overal lastig om werk te vinden, maar kreeg ik deze baan bij Geertsema Staal aangeboden. Juist omdat ze mij al kenden, voelde het erg goed om gevraagd te worden voor deze baan.”

Wat vind je belangrijk in je werk?

“Persoonlijk werk ik graag in een bedrijf met een platte organisatie. Dat is hier het geval. De contacten zijn persoonlijk en de werksfeer is erg prettig. In de uitvoering van mijn werk vind ik het belangrijk om ervoor te zorgen dat alles volgens afspraak met de klant afgewikkeld wordt.”

Wat doe je zoal als je niet aan het werk bent?

“Ik ben een ontzettende racefan. Van Formule 1 tot MotoGP en van Formule E tot DTM, ik vind het prachtig. Volgend jaar wil ik heel graag een keer naar de TT in Assen. Verder houd ik van reizen, woonde voor stages een half jaar in Berlijn en een half jaar in Spanje, nabij Sevilla. Daar woonde ik in een huis met mensen uit allerlei landen en sloot ik vele vriendschappen. Ook ga ik als het even kan naar de Dutch Comic Con in Utrecht, een conventie over films, series, cosplay, comics, games en entertainment. En gewoon even lekker naar de film vind ik ook hartstikke leuk.”

Ontmoet Tessa Keizer

Bekijk ook

Ontmoet Nanda Bleeker

Ontmoet Nanda Bleeker

 
Ontmoet Evelien Bakker

Ontmoet Evelien Bakker

 
Ontmoet Dita Korte

Ontmoet Dita Korte

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en innovaties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief