Terug naar Projecten

Levering staal voor dierenverblijven en hekwerken WILDLANDS

Gepubliceerd op:

Voor onder meer diverse dierenverblijven en hekwerken van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen leverde Geertsema Staal de benodigde metalen. Wij leverden het materiaal aan Stevens Constructie, die het staal en toebehoren op de productielocatie in Odoorn verwerkte tot onder meer hekwerken, kooien, draaideuren, voederruiven en hijsinstallaties. Ook plaatste Stevens Constructie deze producten.

Staal voor WILDLANDS

Stevens Constructie is een vaste partner van WILDLANDS als het gaat om metalen elementen voor het park. Wie in Emmen de ‘wereldreis in één dag’ maakt, komt langs vele metalen producten die door Stevens Constructie zijn gemaakt, met name met staal dat wij leverden. Het gaat hierbij om diverse stalen profielen en toebehoren zoals kapbeugels.

Alles geregeld

“Als kleinschalige, platte organisatie zijn wij bijzonder flexibel”, vertelt Ard Stevens, die samen met zijn broer Bart eigenaar is van Stevens Constructie. “De lijnen zijn kort en we kunnen snel schakelen. Daardoor kunnen wij de service bieden die WILDLANDS zoekt. Moet er iets gemaakt of gerepareerd worden, dan is het een kwestie van één belletje en wij zorgen ervoor dat alles snel wordt geregeld.”

Samenwerking met Geertsema Staal

Snel schakelen, persoonlijke contacten en vertrouwen in afspraken zijn ook elementen die Stevens noemt als het gaat om de samenwerking met Geertsema Staal: “Geertsema is onze ‘hofleverancier’. Het bedrijf levert snel uit brede voorraad. En dan maakt het niet uit hoe groot de bestelde partij is, we kunnen ook kleine hoeveelheden laten bezorgen. En gaat het om zeer grote spoed, dan stappen we zelf in de auto en halen het materiaal op in Winschoten. Dat is voor ons het grote voordeel van zaken doen in de regio.” Hij is een tevreden klant: “Het is een uitstekende samenwerking. De prijsstelling is prima en de leverbetrouwbaarheid is groot. We doen al lang zaken en kennen elkaar goed. We spreken dezelfde taal en begrijpen elkaar.”

Over Stevens Constructie

Stevens Constructie mag gerust een gevestigde naam in Zuidoost-Drenthe worden genoemd. Het bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar. Aan het begin van de vorige eeuw ging grootvader Stevens er aan de slag als dorpssmid van Odoorn. In de loop van de afgelopen eeuw ontwikkelde Stevens Constructie zich ontwikkeld tot specialist in stalen constructies zoals hekken, trappen en ruw-staalbouw voor onder meer de bouw.

Levering staal voor dierenverblijven en hekwerken WILDLANDS

Foto's

Bekijk ook

Staalprofielen in windmolens van EAZ Wind op boerenerven

Staalprofielen in windmolens van EAZ Wind op boerenerven

 
Snelle levering cruciaal voor ad hoc opdrachten Machinefabriek Rinsma

Snelle levering cruciaal voor ad hoc opdrachten Machinefabriek Rinsma

 
Damco Aluminium: ‘We worden gewoon altijd goed geholpen’

Damco Aluminium: ‘We worden gewoon altijd goed geholpen’

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en innovaties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief