Terug naar Projecten

Staal voor bruggen, sluizen & rioolzuiveringen constructiebedrijf Luttjeboer BV

Gepubliceerd op:

Aan Luttjeboer BV in Veendam leveren wij al vele jaren regelmatig staal, aluminium en rvs. Het constructiebedrijf gebruikt onze metalen voor productie en onderhoud van staalconstructies en kunstwerken voor waterbeheersing, met name in de Noordelijke helft van Nederland. 

Over Luttjeboer BV

Luttjeboer BV biedt een uniek totaalconcept voor het engineeren, produceren, plaatsen en onderhouden van onder meer gemalen, rioolgemalen, rioolwaterzuiveringen, stuwen, sluizen en bruggen. Klanten zoals waterschappen, gemeenten en provincies vinden er een one-stop-shop voor al hun wensen op het gebied van kunstwerken voor waterbeheersing. “Hiermee hebben wij een unieke marktpositie”, vertelt directeur en eigenaar Bert Luttjeboer. “Wij doen ons werk met plezier en stralen dat uit. Plezier in je werk resulteert in kwaliteit en prettige samenwerking. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat zijn, zo zetten wij onze klanten op nummer één.”

Snel leveren

Geertsema Staal levert in de meeste gevallen het staal voor dagelijks gebruik aan het specialistisch constructiebedrijf. “In vrijwel al onze projecten is staal van Geertsema verwerkt”, zegt Luttjeboer. De prima prijs en stabiele, hoge kwaliteit zijn daarbij bijna vanzelfsprekende randvoorwaarden. Maar er is meer, vertelt hij: “Wij kiezen - waar mogelijk -bewust voor partners in eigen regio. Wij krijgen veel ad-hoc-opdrachten voor reparaties van bijvoorbeeld bruggen, sluizen en rioolzuiveringen. Die moeten zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Geertsema levert snel alles wat we nodig hebben. En is de nood echt hoog, dan kunnen we zelf in een half uurtje heen en weer om de benodigde metalen op te halen.”

Brede voorraad

Ook de brede voorraad in het magazijn van Geertsema Staal is voor Luttjeboer een belangrijk pluspunt: “Wij beschikken zelf over een grote grijpvoorraad in eigen magazijn. Maar we kunnen nou eenmaal zelf niet alles voorradig hebben. Dankzij de nabijheid van Geertsema Staal kunnen wij onze eigen voorraad beperken. En dat scheelt uiteraard in de kosten.”

Tevreden klant

Luttjeboer is een tevreden klant: “De leverbetrouwbaarheid van Geertsema Staal is groot. Wederzijds vertrouwen vinden wij van groot belang. Verder kennen onze bedrijven en medewerkers elkaar door en door. Wij hebben bij Geertsema onze vaste aanspreekpunten met wie de contacten prettig zijn.  We weten precies wat we aan elkaar hebben en spreken dezelfde taal. Op die manier samenwerken bevalt ons uitstekend.”

Staal voor bruggen, sluizen & rioolzuiveringen constructiebedrijf Luttjeboer BV

Foto's

Bekijk ook

Staalprofielen in windmolens van EAZ Wind op boerenerven

Staalprofielen in windmolens van EAZ Wind op boerenerven

 
Snelle levering cruciaal voor ad hoc opdrachten Machinefabriek Rinsma

Snelle levering cruciaal voor ad hoc opdrachten Machinefabriek Rinsma

 
Damco Aluminium: ‘We worden gewoon altijd goed geholpen’

Damco Aluminium: ‘We worden gewoon altijd goed geholpen’

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en innovaties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief