Terug naar Projecten

‘Een breed aanbod flenzen voor goede prijzen’

Gepubliceerd op:

Klaas Huttema van Delta North leidingbouw, constructies en onderhoud

Bij de inkoop van flenzen kiest Delta North in Foxhol veelvuldig voor Geertsema Staal. “Wij vinden hier een breed aanbod flenzen voor goede prijzen”, zegt Klaas Huttema van deze specialist in industrieel leidingbouw, bijbehorend constructiewerk en onderhoud. “Wij werken voor industriële klanten uit onder meer de sectoren food, petrochemie en papier. Daarvoor moeten al onze leidingwerken en materialen voldoen aan de vereisten betreffende keurmerken en certificeringen.”

Meedenken met de klant

De organisatie van Delta North is kleinschalig, waardoor de lijnen kort zijn en de betrokkenheid groot is. Heeft een klant een probleem of uitdaging, dan denkt Delta North graag mee over oplossingen op maat. “Antwoorden vinden op de vraag ‘hoe lossen we dit op de beste manier op’, zit in ons dna”, vertelt hij.

Snelle levering

Dat vraagt creativiteit, flexibiliteit en soms snelle levertijden. “Daarom kiezen wij graag voor leveranciers uit eigen regio”, zegt Huttema. Is haast geboden, dan kan Delta North op snelle levering door Geertsema Staal vertrouwen. Immers, vandaag voor 15.00 uur besteld is morgen op elk gewenst adres geleverd. Is er nog meer haast geboden, dan behoort afhalen bij het magazijn in Winschoten tot de mogelijkheden. Want daar ligt standaard een breed aanbod flenzen op voorraad.

Totaalplaatje

Huttema vertelt dat Delta North kiest voor Geertsema Staal vanwege het totaalplaatje: “De prijzen zijn goed en het aanbod is breed. Flenzen zijn een zeer specifieke productgroep, ze zijn er in enorm veel soorten en maten. Geertsema Staal heeft een ruim standaardassortiment uit voorraad leverbaar. Wij kopen in naar aanleiding van de vraag van onze klanten. Geertsema Staal kan vaak snel leveren. De service is goed, de persoonlijke contacten aangenaam. Wij zijn een tevreden klant."

Meer info over flenzen

Bekijk ook

Maatwerk in vloerroosters en traptreden voor Johnny Smid in Rhede

Maatwerk in vloerroosters en traptreden voor Johnny Smid in Rhede

 
Staalprofielen in windmolens van EAZ Wind op boerenerven

Staalprofielen in windmolens van EAZ Wind op boerenerven

 
Snelle levering cruciaal voor ad hoc opdrachten Machinefabriek Rinsma

Snelle levering cruciaal voor ad hoc opdrachten Machinefabriek Rinsma

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en innovaties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief