Terug naar Projecten

Damco Aluminium: ‘We worden gewoon altijd goed geholpen’

Gepubliceerd op:

Richard Reuter, inkoper Damco Aluminium Delfzijl Coöperatie UA,

“We worden gewoon altijd goed geholpen. De contacten zijn prettig en de leverbetrouwbaarheid is uitstekend.” Dat zegt inkoper Richard Reuter van Damco Aluminium Delfzijl Coöperatie UA, in de volksmond beter bekend als Aldel. Damco gebruikt het staal voor reparaties en onderhoud van het machinepark. Vooral bij storingen is spoedlevering een must. “Dan kloppen we bij Geertsema Staal nooit tevergeefs aan”, weet Reuter uit ervaring.

Staal voor vastgoed en machinepark

Damco doet gemiddeld ongeveer op wekelijkse basis een bestelling bij Geertsema Staal. Het gaat daarbij met name om zes-meterlengtes in diverse soorten en vormen staal en daarnaast aanverwante artikelen. Reuter: “Wij werken continu aan onderhoud en verbetering van ons vastgoed en ons machinepark. Daarvoor gebruiken wij veel staal. Geertsema levert dit al tientallen jaren naar volle tevredenheid.”

Over Damco

Aluminiumgieterij Damco maakt nieuw aluminium voor de wereldwijde markt. Van dit aluminium maken de afnemers alle mogelijke aluminium producten, van folie tot motorblokken. Damco produceert en levert aluminium en aluminium producten dusdanig, dat de continuïteit voor afnemers, zoals walserijen, maximaal gegarandeerd is. Het aluminium wordt geleverd in plakken, T-bars en palen van uiteenlopende diameters. Damco opereert in een mondiale markt met een beperkt aantal spelers. De fabriek is de enige van zijn soort in Nederland en elders in Europa zijn er slechts enkele te vinden.

Over de keuze voor Geertsema Staal

“Wij werken graag samen met partijen in het Noorden, niet in de laatste plaats om de regionale werkgelegenheid te stimuleren”, vertelt Reuter. “Ook de snelheid van spoedleveringen door leveranciers in onze nabijheid is een belangrijke pré. Daarom kiezen wij al heel lang voor Geertsema Staal.”

Klanttevredenheid

“Bij storing ligt soms het hele productieproces stil. Dat kost uiteraard elke minuut geld, dus zo snel mogelijk hervatten van de processen is dan het devies. Op die momenten staat Geertsema Staal voor ons klaar met spoedleveringen. En als het moet kunnen we ook zelf even naar Winschoten rijden om het op te halen. De prijzen van Geertsema Staal zijn prima en de kwaliteit van de geleverde materialen is altijd uitstekend. Kortom, wij zijn tevreden over de samenwerking en hopen nog vele jaren op dezelfde prettige wijze zaken te blijven doen.

Damco Aluminium: ‘We worden gewoon altijd goed geholpen’
Staalprofielen in windmolens van EAZ Wind op boerenerven

Staalprofielen in windmolens van EAZ Wind op boerenerven

 
Snelle levering cruciaal voor ad hoc opdrachten Machinefabriek Rinsma

Snelle levering cruciaal voor ad hoc opdrachten Machinefabriek Rinsma

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en innovaties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief